carroserie De Vlieger Best Repair carroserie De Vlieger Best Repair carroserie De Vlieger Best Repair carroserie De Vlieger Best Repair carroserie De Vlieger Best Repair

Vervangwagen


Uw auto in de prak ? Geen nood ! Terwijl wij deze terug op punt stellen blijft u mobiel

 

Lees meer

Alle Verzekeringen


Wij regelen uw dossier bij alle verzekeringen.

Lees meer

Tevreden klanten


" Goede en snelle service en de vervangwagen is wel toppie !"

 

Lees meer

Eurogarant

Carrosserie De Vlieger beschikt over het Eurogarant label, hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector.

Eurogarant is een garantiefonds dat naast de bestaande garanties aan de klant een bijkomende waarborg van 2 jaar biedt.

Een carrosseriebedrijf erkend door EUROGARANT is een onderneming die beschikt over de nodige infrastructuur, uitrusting, vakbekwaamheid en interne organisatie om alle koetswerkherstellingen volgens de huidige kwaliteitsnormen uit te voeren. Het bedrijf moet duidelijk herkenbaar zijn als een carrosserie "multi-merken" en moet zich als dusdanig profileren naar de klanten toe. Het bedrijf wordt uitgebaat door een ondernemer die beschikt over een attest "toegang tot het beroep carrosseriehersteller".

Het carrosseriebedrijf voldoet aan de criteria gesteld door EUROGARANT inzake uitrusting en verbindt zich ertoe de door de automobielconstructeur voorgeschreven herstellingstechnieken toe te passen.

Het uitzicht en de staat van installaties, zowel intern als extern, is verzorgd en onderhouden. Dit ondermeer qua orde en netheid en de ruimtelijke organisatie van de werkoppervlakken en werkstanden.

Het carrosseriebedrijf beschikt over alle noodzakelijke vergunningen, conform de wetgeving en voldoet aan de gangbare reglementen inzake de bescherming van de arbeid, het milieu, de uitbatingsvergunning en het handelregister.

Het carrosseriebedrijf neemt deel aan het garantiefonds EUROGARANT. Het bedrijf verplicht zich er toe de geldende garantie van de constructeur over te nemen op het herstelde gedeelte, en dit met een minimum van 2 jaar.

Een carrosseriebedrijf erkend door Eurogarant wordt jaarlijks gekeurd door de Belgische Federatie van Autoherstellers, FEBELCAR.

EUROGARANT is het garantiesysteem voor de consument.